Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна одбележувањето на Недела на детето

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На првиот ден од одбележувањето на Недела на детето, прием за учениците и децата организираше градоначалникот Максим Димитриевски. При денешната посета на општината одблиску се запознаа со работата на градоначалникот и локалната самоуправа. Пред градоначалникот, децата се претаставија со песни и стихотворби, а му подарија и уметнички творби кои лично ги изработиле.
https://www.youtube.com/watch?v=g47MBd7c-k0&feature=youtu.be

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст