Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна со работа лизгалиштето пред градските базени

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски и претседателот на Совет Атина Мургашанска, присуствуваа на монтажното лизгалиште кое што се наоѓа пред градските базени. Лизгалиштето кое е доделено на користење од страна на Агенцијата за млади и спорт, ќе работи секој ден

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст