Започнува осветлувањето во стариот Градски парк


Градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски и директорот на Јавното претрпијатие „Куманово паркинг“ ,Фадиљ Шабани присуствуваа во Градскиот парк, каде започнува поставување на канделабри за осветлувањето на паркот.DSC_0126

DSC_0128

DSC_0132

DSC_0137

DSC_0139