Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Збратимената Општина Бања Лука го одбележа Денот на градот

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски со претставници на општинската администрација присуствуваа во дводневна посета на збратимениот град Бања Лука, Република Српска – Босна и Херцеговина, по повод Ден на градот. Присуствуваа на Свечената академија, а оваа посета беше добра можност и за размена на корисни идеи и искуства од досегашното пријателство и одличната соработка во повеќе општествени области, кои ќе продолжат да се применуваат во двете Општини.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст