Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ Продолжението на 11-та седница на Советот на Општина Куманово ќе се одржи на 12.07.2022 година

Продолжението на 11-тата седница на Советот на Општина Куманово ќе се одржи на 12.07.2022 година (вторник) во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст