Кумановска денс група во полуфинале на „Јас имам талент„


Кумановското денс студио Мак денс утре ќе има свој претставник во полуфиналето на регионалното талент шоу „Јас имам тален„.Групата која се натпреварува во шоуто се вика „Funny kids„.
Шоуто ќе биде емитувано во четврток со почетокот во 21:15 минути, а funny kids настапуваат под реден број 6.Броевите за гласање ќе бидат објавени во текот на шоуто.
Да им дадеме подршка со гласање на нашите млади амбасадори на градот.