Коалиција СДСМ ( 16 Советници ) 

Атина Мургашанска (Претседател на Совет)-[email protected]

Томица Илиќ [email protected]

Благојче Јаќимовиќ[email protected]

Ивица Костовски[email protected]

Соња Тодоровска-[email protected]

Владимир Павловски[email protected]

Милена Строимановска[email protected]

Самет Салиевски[email protected]

Хана Џељадини-[email protected]

Миле Андоновски[email protected]

Ненад Ѓорѓевиќ[email protected]

Александра Андоновска[email protected]

Сашо Милковски[email protected]

Ивана Николиќ[email protected]

Ана Ангеловска-[email protected]

Саша Арсиќ-[email protected]

Koалиција ВМРО-ДПМНЕ ( 11 Советници )

Драган Петковски[email protected]

Емилија Трајковска[email protected]

Борислав Додевски-[email protected]

Саша Николиќ-[email protected]

Анета Шандева Доневска-[email protected]

Зоран Петрушевски-[email protected]

Невена Величковска-[email protected]

Мирослав Тричковиќ-[email protected]

Сашо Стошевски-[email protected]

Марија Цакиќ-[email protected]

Александра Тасиќ-[email protected]

Демократска унија за интеграција – ДУИ ( 3 Советници )

Фатмир Идризи-[email protected]

Фериз Дервиши[email protected]

Адељина Адеми-[email protected]

Движење БЕСА ( 2 Советници )

Наиље Османи-[email protected]

Фљурим Имери-[email protected]

Алианса на Албанците ( 1 Советник )

Осама Мудини-[email protected]

Врати се на врвот
Големина на фонт