Новогодишни пакетчиња за децата со интелектуална попреченост


Градоначалникот Зоран Дамјановски заедно со претставници на општинската администрација денеска ги посетија “Дневниот центар за лица со попреченост“ и “Порака Наша“, каде што поделија новогодишни пакетчиња.

dsc_0650
dsc_0650
dsc_0650
dsc_0650
dsc_0650
dsc_0650
dsc_0650