Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нов директор на ООУ „Крсте Мисирков“ – Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

За нов директор на ООУ „Крсте Мисирков“ – Куманово е именуван Александар Јовановиќ, професор по спорт и спортски активности во Гимназија „Гоце Делчев“ – Куманово. Роден во Куманово. Дипломиран на Универзитет Св.Кирил и Методиј – Скопје. На Факултет за Физичка кулутра, насока професор по физичко и здравстевно образование. Прво работно искуство во ЈОУДГ „Ангел Шајче“ – Куманово, како професор по физичко и здравствено образование за деца од предучилишна возраст. Потоа матично училиште СОУ  Гимназија „Гоце Делчев“ – Куманово, а има и работено во ССОУ „Киро Бурназ“ – Куманово и ООУ “Браќа Миладиновци“ – Куманово, како професор по физичко и здравствено образование за деца со посебни потреби. Инаку десет годишен ракометен тренер во сениорскиот тим и младинските категории при ЖРК Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст