Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржана конференција на тема „Намалување на стигматизација во услови на мигрантска криза“

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Општина Куманово под покровителство на програмата Европа за Граѓани, во рамки на проектот „URGENT“, денеска беше домаќин на  конференцијата на тема „Намалување на стигматизација во услови на мигрантска криза“. Во дебатата учество зедоа Градоначалникот Максим Димитриевски, претставници од Општина Куманово и Европското движење на Македонија, претставници на Црвен Крст Скопје и Центарот за управување со кризи и невладиниот сектор.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст