„Пливање по крст ” на Затворениот градски базен


По повод големиот христијански празник „Водици„ во организација на Кумановско-Осоговска Епархија, Локалната самоуправа и трите пливачки клуба „Тумба„,Делфин„и „Аква„ за прв пат на ден 19.01.2017г.(четврток) ќе се организира „Пливање по крст„на Затворениот градски базен со почеток во 12.00 часот.
Сите заинтересирани граѓани може да се пријават во наредните денови на пријавница на Градскиот Базен.