Поддршка на иницијативата за измена на законот за лица со попреченост


Претседателот на Советот на Општина Куманово Александар Арсиќ, заедно со советниците од советничката група на СДСМ и коалицијата денеска ја покажаа својата поддршка со потпишување на граѓанската иницијатива за законски измени за подобрување на условите за живот на лицата со посебни потреби.