Посета на Градоначалникот Зоран Дамјановски на поплавените во Стајковци и Ченто


Денеска Градоначалникот заедно со претставниците на локалната самоуправа ги посети жителите што настрадаа од поплавите во Стајковци и Ченто. Општина Куманово помогна со: Два камиони со вода и храна, две цистерни со пумпи за вода и противпожарно возило. Во средбите со граѓаните Градоначалникот изрази жалење за настанатата состојба и дека стои на располагање за понатамошна соработка.
DSC_0346

DSC_0349

DSC_0351

DSC_0354

DSC_0356

DSC_0361

DSC_0364

DSC_0367

DSC_0369

DSC_0371

DSC_0373

DSC_0379

DSC_0384

DSC_0395

DSC_0405

DSC_0414

DSC_0416

DSC_0417

DSC_0419

DSC_0421

DSC_0423

DSC_0425

DSC_0448