Посета на Заменик министерот за локална самоуправа Павлески на Општина Куманово


Заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески денеска ја посети Општина Кумаманово и оствари средба со Градоначалникот Зоран Дамјановски и претседателот на Советот на Општина Куманово Александар Арскиќ.