Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛНО КОФИНАНСИРАЊЕ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски со министерот за локална самоуправа г-дин Сухел Фазлиу потпиша договорот за кофинансирање на прекограничниот проект на Општина Куманово и Гњилане за одржливи пазари и доградба и јакнење на нивните капацитети. На настанот присуствуваа сите грантисти од програмата, претставници од институции, здружениија на граѓани како , г – дин Freek Janmaat – Претставник на ДЕУ –Скопје. Пред присутните се презентираа проектите за кои е аплицирано.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст