Продолжуваат средбите на Градоначалникот со граѓаните


Утре, 7 Декември (четврток), Градоначалникот Максим Димитриевски ќе остварува средби со граѓани, во периодот од 10 – 14 часот во просториите на Општина Куманово (главна зграда).