Пуштени во употреба реновираните санитарни јазли во ООУ “Карпош“ – Умин Дол


Денеска Градоначалникот Зоран Дамјановски беше во посета на ООУ “Карпош“ – Умин Дол каде свечено беа пуштени во употреба реновираните санитарни јазли и новото детско игралиште. Средствата се обезбедени од Општина Куманово и Македонскиот центар за меѓународна соработка во рамките на проектот Акции во заедницата.

DSC_0503

DSC_0504

DSC_0505

DSC_0506

DSC_0507

DSC_0508

DSC_0509

DSC_0511

DSC_0514

DSC_0516

DSC_0519

DSC_0521

DSC_0523

DSC_0528

DSC_0532

DSC_0497

DSC_0498

DSC_0499

DSC_0501

DSC_0502