Работна средба на Градоначалникот со вработените во ЈП Паркинг


Денеска Градоначалникот Зоран Дамјановски оствари работна средба со директорот и вработените во ЈП ,,Паркинг” за тековните активности на претпријатието и понатамошна соработка со општината.