Работни средби на Градоначалникот Дамјановски


Денеска Градоначалникот Зоран Дамјановски, заедно со претставници од општинската администрација, оствари работни средби со група граѓани од: населба Перо Чичо, селата Лопате и Орашац и улиците “Јоско Илиевски” и “Тодор Велков”.