Ракометарите прваци од ООУ ‘‘ Браќа Миладиновци ‘‘ на прием кај Градоначалникот


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска ги прими ракометарките од ООУ ‘‘ Браќа Миладиновци ‘‘, кои го освоија првото место на натпреварот во ракомет на државно ниво.

DSC_0390

DSC_0388

DSC_0386

DSC_0384

DSC_0380

DSC_0379

DSC_0377

DSC_0376