Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Бетим Хајдари

betim.hajdari@kumanovo.gov.mk

076370051

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Бетим Хајдари

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

12.08.1987 година  Куманово

ОБРАЗОВАНИЕ

ССС 

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

ВРАБОТЕН/А ВО

Невработен  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за финансирање и Буџет

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст