Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дејан Ивановски

dejan.ivanovski@kumanovo.gov.mk

077585800

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Дејан Ивановски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

25.09.1988 година Куманово

ОБРАЗОВАНИЕ

ВСС Факултет за физичко образование, спорт и здравје  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ 

ВРАБОТЕН/А ВО

ООУ “ Толи Зордумис „- Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за образование, култура и спорт

Комисија  за месна сомоуправа

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст