Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Елена Доцевска Божиновска

elena.docevska@kumanovo.gov.mk

075343251

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Елена Доцевска – Божиновска

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

23.06.1980 година  Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Правен факултет „Јустинијан  Први“  „ Св. Кирил и Методи “ – Скопје

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ВМРО – ДПМНЕ

 ВРАБОТЕН/А ВО

Собрание на Република Македонија , Парламентарен институт

 ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за мандатни прашања, избори и именување

Комисија за урбанизам

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст