Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Марјан Каранфиловиќ

marjan.karanfilovic@kumanovo.gov.mk

075355550

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Марјан Каранфиловиќ

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

19.09.1967 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

ВСС Економист

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ГРОМ

ВРАБОТЕН/А ВО

ФЗО РСМ Подрачња служба Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за безбедност, безбедноста во сообраќајот и противпожарна заштита

Комисија за социјална, детска и здраствена заштита

Комисија за локален економски развој

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст