Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дарко Петковски

darkopetkovski@kumanovo.gov.mk

076370048

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Дарко Петковски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

27.03.1988 година   

ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран професор ф 30, дипломиран тренер ри факултетот за физ., кул. Скопје  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

ВРАБОТЕН/А ВО

ООУ „Браќа Миладиновци “ – Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за мандатни прашања

Комисија за финансирање и Буџет

Комисија за  одбележување на празници и манифестации и  доделување на награди и призание

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст