Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ридван Дервиши

ridvan.dervishi@kumanovo.gov.mk

070236263

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Ридван Дервиши

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

01.09.1974 година  Куманово–  Kumanovë

 ОБРАЗОВАНИЕ

Високо

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ДУИ– BDI 

ВРАБОТЕН/А ВО

Југо Фер

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија одбележување на празници и манифестации и  доделување на награди и призание

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст