Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Саша Николиќ

sasa.nikolic@kumanovo.gov.mk

076315977

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Саша Николиќ 

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

29.01.1977 година  Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Професор по физичко и здраствено образование

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Демократска партија на Србите

ВРАБОТЕН/А ВО

ООУ „Толи Зордумис“ – Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за образование, култура и спорт

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст