Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Фитор Јакупи

fitor.jakupi@kumanovo.gov.mk

076299923

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Фитор Јакупи 

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

03.03.1985 година  Куманово–  Kumanovë 

ОБРАЗОВАНИЕ

Правен факултет 

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ДУИ– BDI 

ВРАБОТЕН/А ВО

ДАП  / УЈП 

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за фианнсирање и Буџет

Комисија за социјална, детска и здраствена заштита

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст