Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Хуљуси Асипи

huljusi.asipi@kumanovo.gov.mk

071345630

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Хулуси Асипи  

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

05.12 .1972 година  

 ОБРАЗОВАНИЕ

Високо

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Независен  

ВРАБОТЕН/А ВО

ОБ. Куманово 

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за социјална, детска, здраствена заштита

Комисија за еднакви можности

Комисија за заштитата на животната средина и приро

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст