Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Александар Јовановски

aleksandar.jovanovski@kumanovo.gov.mk

078310822

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Александар Јовановски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

07.05.1983 година Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Економски техничар

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ

ВРАБОТЕН/А ВО

ЈП „ПАЗАРИШТА “ Куманово 

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за урбанизам

Комисија за заштитата на животната  средина и природата

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст