Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Александра Лазаревска

aleksandra.lazarevska@kumanovo.gov.mk

076370028

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Александра Лазаревска

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

04.03.1988 година Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран економист

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ

 ВРАБОТЕН/А ВО

ЈП „Пазаришта“ Куманово

 ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за Финансирање и Буџет

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст