Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Благојче Јакимовиќ

blagojce.jakimovik@kumanovo.gov.mk

071314004

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Благојче Јаќимовиќ

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

27.08. 1977 година Куманово  

ОБРАЗОВАНИЕ

ВСС Дипломиран Економист по Бизнис Адмнистрација  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Новосоцијадемократска партија НСДП

ВРАБОТЕН/А ВО

АД СДП на РСМ  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за комунални дејности

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст