Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Мирослав Тричковиќ

miroslav.trickovic@kumanovo.gov.mk

078491670

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Мирослав Тричковиќ 

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

01.08.1984 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран правник

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Демократска партија на Србите во Македонија

ВРАБОТЕН/А ВО

Невработен

 ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за статут и прописи (претседател)

Комисија за мандатни прашања, избор и именување

Комисија за комунални дејности

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст