Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Валентина Младеновска

valentina.mladenovska@kumanovo.gov.mk

075343258

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Валентина Младеновска 

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

02.10.1969 година  Скопје

 ОБРАЗОВАНИЕ

Магистар по финансиски менџмент  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ВМРО- ДПМНЕ

 ВРАБОТЕН/А ВО

Актива актуел – Друштво за вештачење и процена

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за финансирање и Буџет

Комисија за статут и прописи

Комисија за еднакви можности

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст