Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дарко Митевски

darko.mitevski@kumanovo.gov.mk

070513107

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Дарко Митевски

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

30.06.1977 година Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

ВСС Факултет за ветеринарна медицина – Скопје  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

 ВРАБОТЕН/А ВО

Агенција за храна и ветеринарство – Скопје

 ЧЛЕН НА (комисија)

Претс. на Комисија за мандатни прашања, избор и именување

Комисија за статут и прописи

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст