Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Жарко Милошевски

zarko.miloshevski@kumanovo.gov.mk

077882323

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Жарко Милошевски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

24.05.1981 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

Економски факултет

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Социјалистичка партија на Македонија  

ВРАБОТЕН/А ВО

Министерствцо за земјоделство, шумарство и водостопанство 

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за локален економски развој

Комисија за месна заедница

Комисија за комунални дејности

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст