Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Зоран Јовановски

zoran.jovanovski@kumanovo.gov.mk

078466807

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Зоран Јовановски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

27.11.1963 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

Високо 

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

ВРАБОТЕН/А ВО

Пензионер  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија комунални дејности

Комисија за месна самоуправа

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст