Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ивана Ѓорѓиевска

ivana.gjorgjievska@kumanovo.gov.mk

070211504 / 075325353

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Ивана Ѓорѓиевска

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

23.11.1973 година Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

Факултет по општа и компаративна книжевност  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

 ВРАБОТЕН/А ВО

ООУ „Кочо Рацин “ Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Претседател на Советот на Општина Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст