Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Лидија Костиќ

lidija.kostic@kumanovo.gov.mk

070742701

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Лидија Костиќ 

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

18.01.1966 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

ВСС Педагошки факултет

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

ВРАБОТЕН/А ВО

ООУ „Христијан Карпош“ – Куманово  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за самоуправа заедница

Комисија за образование , култура и спорт

Комисија Верификационен

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст