Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Миле Андоновски

mile.andonovski@kumanovo.gov.mk

075303115

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Миле Андоновски

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

11.05. 1959 година Жеглање  

 ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран правник – безбедност

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Партија на пензионери

 ВРАБОТЕН/А ВО

Пензионер

ЧЛЕН НА (комисија)

Претседател на Комисија за безбедност, безбедност во сообраќај и противпожарна заштита

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст