Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Мирјана Прокиќ Младеновиќ

mirjana.prokic@kumanovo.gov.mk

076370052

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Мирјана Прокиќ- Младеновиќ

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

11.04.1991 година  Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Медицински факултет – општа медицина

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово  

ВРАБОТЕН/А ВО

ПЗУ „ Др. Драган Тодоровски

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за урбанизам

Комисија за одбележување на празници и манифестации

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст