Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Невена Величковска

nevena.velickovska@kumanovo.gov.mk

078354387

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Невена Величковска

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

05.09.1994 година  Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

УКИМ Економски факултет – Сметководство и ревизија

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ВМРО – ДПМНЕ  

ВРАБОТЕН/А ВО

ДИК

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за заштита на животната средина и природата

Комисија за месна самоуправа

Претс.на Комисија за  одбележување на празници и манифестации и  доделување на награди и призание

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст