Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Никола Лазаревски

nikola.lazarevski@kumanovo.gov.mk

075343239

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Никола Лзаревски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

19.12 .1993 година  Куманово

 ОБРАЗОВАНИЕ

Применета политика и дипломатија

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Левица  

ВРАБОТЕН/А ВО

Приватен Сектор

 ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за заштитата на животната средина и природата

Комисија за еднакви можности

Комисија за безбедност, безбедноста во сообраќај и притивпожарна заштита

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст