Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Самет Салиевски

samet.salievski@kumanovo.gov.mk

071329068

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Самет Салиевски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

27.03.1976 година Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

С С С

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ 

ВРАБОТЕН/А ВО

ЈП „Чистота и зеленило“ 

ЧЛЕН НА (комисија)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст