Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Сузана Манчиќ Спасиќ

suzana.mancic@kumanovo.gov.mk

076236252

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Сузана Манчиќ Спасиќ

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

18.08.1976 година Куманово 

ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран правник со правосуден испит

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Српска странка во Македонија

ВРАБОТЕН/А ВО

Адвокатска канцеларија  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за статут и прописи

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст