Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Хузеир Мустафи

huzeir.mustafi@kumanovo.gov.mk

075343247

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Хузеир Мустафи  

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

19.02.1985 година  с. Лукаре  

ОБРАЗОВАНИЕ

Правник , политиколог

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Алијанса за Албанците

ВРАБОТЕН/А ВО

ЈП „Чистота и зеленило“

ЧЛЕН НА (комисија)

Претс. на Комисија за образование, култура и спорт

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст