Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јадранка Стаменковска

jadranka.stamenkovska@kumanovo.gov.mk

076370046

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Јадранка Стаменковска

 РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

02.02.1962 година с. Шупли Камен

 ОБРАЗОВАНИЕ

Високо – Медицински факултет  – Скопје

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

 ВРАБОТЕН/А ВО

ЈЗУ „Центар за јавно здравје Куманово“

 ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за урбанизам

Комисија за социјална, детска и здраствена заштита

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст