Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јелена Спасевска

jelena.spasevska@kumanovo.gov.mk

076370034

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Јелена Спасевска

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

24.09.1973 година Куманово

ОБРАЗОВАНИЕ

Правен факултет Дипломиран правник- Правосудна насока  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ

ВРАБОТЕН/А ВО

Јавна Установа Меѓуопштински центар за социјална работа “

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за социјална, детска и здравствена заштита

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст