Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Љуљјета Миљаими

ljuljjeta.miljaimi@kumanovo.gov.mk

076370029

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Љуљјета Миљаими

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

12.08.1982 година Куманово

ОБРАЗОВАНИЕ

Средно образование  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

СДСМ

ВРАБОТЕН/А ВО

Приватен сектор

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за Локален економиски развој  

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст