Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реџеп Реџеповски

redzep.redzepovski@kumanovo.gov.mk

075971003

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Реџеп Реџеповски

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

 

ОБРАЗОВАНИЕ

 

 ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

 

ВРАБОТЕН/А ВО

 

ЧЛЕН НА (комисија)

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст